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James Jennings
Osmose inverse
Sap from sugar maples is 2 percent sugar. By law, Vermont maple syrup is between 66.9 to 68.9 percent sugar, which is a higher standard than most other US states and Canada. It takes a lot of energy t...
Ecological
11 oct. 2020 Comment nous faisons notre sirop d'érable
James Jennings
Évaporé au feu de bois
Concentrer la sève sur un feu de bois n'est pas la façon la plus simple de faire du sirop d'érable, mais nous pensons que c'est la bonne méthode car elle est neutre en carbone. Industrial producers of...
Ecological Sugarbush Management
11 oct. 2020 Comment nous faisons notre sirop d'érable
James Jennings
Papy Howard
Grandpa Howard My grandfather Howard Lawrence started making maple syrup in Lake Placid, New York when he was a teen in the 1920s. In the1930s, he worked as a stuntman and sled dog driver in silent fi...
11 oct. 2020 A propos
Saucisse à déjeuner à l'érable épicée
James Jennings
Saucisse à déjeuner à l'érable épicée
Spicy Vermont Maple breakfast sausage Ingredients 1 1/2 tablespoons paprika 1 tablespoon finely chopped garlic 1 tablespoon kosher salt 1 1/2 teaspoons freshly ground black pepper 1/2 teaspoon cayenne...
Breakfast Grill Sausages
8 oct. 2020 Recettes
Poulet grillé à l'érable et au romarin
James Jennings
Poulet grillé à l'érable et au romarin
Vermont Maple rosemary grilled chicken Ingredients 1/2 cup Dark Vermont Maple syrup 1/4 cup reduced sodium soy sauce 3 tablespoons olive oil, divided 1 shallot, minced 2 tablespoons chopped fresh rose...
Barbecue Dinner Marinate
8 oct. 2020 Recettes
Yaourt nature au sirop d’érable
James Jennings
Yaourt nature au sirop d’érable
Amber Vermont Maple syrup pairs remarkably well with plain yogurt, thanks to the vanilla and buttery flavors complementing dairy. Simple. Vanillin in maple syrup is from lignin, which is the woody par...
Breakfast Simple pleasures
8 oct. 2020 Recettes
Vinaigrette au tahini et Vermont Maple
James Jennings
Vinaigrette au tahini et Vermont Maple
Vermont Maple tahini dressing Ingredients 1 petite Gousse d'ail, pelée et râpée 120 ml d'huile d'avacat 60 ml tahini (pâte de sesame) 45 ml vinaigre blanc 30 ml Amber Vermont Maple sirop 3 ml du sel 2...
Gluten Free Paleo Salads and Dressings Vegan Vegetarian
8 oct. 2020 Recettes
Pizza à la pêche avec glaçage érable-balsamique
James Jennings
Pizza à la pêche avec glaçage érable-balsamique
Summer fruit and maple syrup compliment each other.
Dinner Fruit Lunch Pizza and Calzones Vegetarian
22 sept. 2020 Recettes
James Jennings
On s’arrête à l’excellence
Le 12 avril 2020. La neige avait disparu, mais il gelait encore la nuit et la sève coulait. Les prévisions météorologiques pour les dix prochains jours annonçaient des nuits plus froides mais des jour...
Sugarbush Management Tasting
12 avr. 2020 Comment nous faisons notre sirop d'érable
James Jennings
Passer à la loupe
Maple syrup is graded by light transmission, or color. Syrup changes color as temperature and time play with the sap. The coloring of syrup is affected by several factors and each factor can influence...
31 mars 2020 Comment nous faisons notre sirop d'érable
James Jennings
Entailler les érables
In February, while the snow is deep and the temperatures stay below freezing, we start tapping the trees to be ready for when the sap starts to run. The trees need to be at least 25cm in diameter befo...
Sugarbush Management
29 févr. 2020 Comment nous faisons notre sirop d'érable
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À propos de nous

Our family has been making maple syrup since 1840. We built our current sugarhouse in 2010 beside an old-growth sugarbush, where towering maples - most 100 to 200 years old - provide sap we transform into syrup that captures the best of the land and our understanding of the science of maple. 

We live in Switzerland, but return to Vermont every Spring to make maple syrup. 

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